Fem en fredag - Media

Listor o Utmaningar

Ja du är jag seeeen igen - men jag gillar dessa "fem en fredag" så mycket att jag ju bara måste vara med även om det är sent. Men det har varit fullt upp med annat sen torsdag så det har inte funnits tid helt enkelt för så mycket annat....

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

Fem en fredag - Media

  1. Vilken typ av media betalar du för?
  2. När läste du senast en fysisk dagstidning?
  3. Hur mycket av ditt tv-tittande sker enligt tv-tablån, mot för streamande via playtjänster?
  4. Vad har varit en stor lokalnyhet den senaste veckan där du bor?
  5. Vad senast ångrar du att du klickade dig in på?


Vilken typ av media betalar du för?
Jag tittar nog mest på CMore just nu, betalar även för Netflix, men tittar inte just nu så mycket på just Netflix. Sen betalar jag Spotify - men den använder mest min ena dotter .... så ingen mening med att ens försöka lyssna för minuten efter loggas jag ut *ler*

När läste du senast en fysisk dagstidning?
När jag jobbade sist - så natten onsdag till torsdag förra vecka - vår lokaltidning.Hur mycket av ditt tv-tittande sker enligt tv-tablån, mot för streamande via playtjänster?
Ungefär 50/50 - tv´n går på jobbet hela nätterna så det blir att man tittar - oftast inte något helt program - även hemma kan jag låta tv´n bara stå o gå. Men när jag aktivt väljer att titta på något program, film, serie så är det streamat.

Vad har varit en stor lokalnyhet den senaste veckan där du bor?
Det vet jag faktiskt inte, det jag kanske noterat är prat om vad som ska byggas där gamla Stadshotellet låg, o hur det ska se ut. Sen om det ska räknas som en lokalnyhet vet jag inte.  Annars är det mest det här med hundar, mystiska sjukdomen o Norge som varit den nyhet jag faktiskt dagligen följer.

Vad senast ångrar du att du klickade dig in på?
Oj det är så längesedan att jag inte ens kommer ihåg när eller vad....  Nu mer klickar jag verkligen bara på sånt jag har ett visst intresse av.


Deltagare förra veckan: Ida, Helen, Debutsky, Kina, Susie, Saija, Madeleine, Paula, BP, Boklysten, Hannele, Monika, Anette.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer