Fem en fredag - Mat

Listor o Utmaningar

Idag var det en seg grå fredag, ledig men ska inte gör något speciellt, Bara vara hemma o göra inget en fredagskväll... hade gärna haft något att göra inget mer om jag ska vara helt ärlig. Men nu får vi se om jag hittar på något god mat till mig själv ikväll *ler*


Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

Fem en fredag - Mat

.

  1. Vad äter du vid stressade tillfällen?
  2. När blev du senast besviken på en måltid?
  3. Vilken mat eller livsmedel som du av någon anledning inte längre kan få saknar du?
  4. Vad är något säsongsbetonat du kan äta året runt?
  5. Vad beställer du aldrig ute för att du äter det ofta hemma?

.


Vad äter du vid stressade tillfällen?
Allt, det som finns att äta... tyvärr är jag matmissbrukare o i stress, oro så går allt ner. Även nyttiga saker är inte så bra i den mängden....

När blev du senast besviken på en måltid?
Det var ett bra tag sedan, vi var på musikquiz, deras buffé brukar vara god, men just den kvällen var det något vegetarisk lasagne ... det var mest tomatsås o helt utan någon annan smak. Det var inte heller bara jag som var besviken den kvällen, oftast tar maten slut fort o dom fick fylla på, alla tar om minst en gång o just tiden för att äta drog ut lite på tiden. Den här kvällen var det ingen som tog om, det låg kvar mat på tallrikarna o alla var färdiga i god tid.

Vilken mat eller livsmedel som du av någon anledning inte längre kan få saknar du?
Raketost så som den ska vara - i ett röra där man skär av bit för bit med en tråd.
Inte som det idag finns på tub.
Vad är något säsongsbetonat du kan äta året runt?
Glass, kanske då mest mjukglass som jag räknar som något som hör sommaren till, men det går att äta hela året runt.Vad beställer du aldrig ute för att du äter det ofta hemma?
Det finns helt klart rätter jag inte beställer om jag äter ute, men det är inte för att jag äter just den maten ofta hemma. Anledningen är nog mer att det finns andra saker jag hellre väljer när jag ändå är ute, saker som jag inte äter så ofta hemma, eller som aldrig blir bra om jag försöker laga rätten själv. Men som jag tycker om o då passar jag på.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Oj då nu gäller det att fundera
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja men visst är det roligast när det är lite kluriga utmaningar som gör att man måste tänka till lite.
nouw.com/itismadeby