Fem en fredag - Halloween

Listor o Utmaningar

Tänk att jag längtar så till dessa små veckofrågor, tänker på dom ganska ofta när jag sitter o skriver något i bloggen. Just vad kommer för ämne, vilka frågor o det ska bli skoj att läsa andra deltagares svar. ÄNDÅ när fredagen kommer så glömmer jag oftast bort...  gissar att det är så många saker som ska hinnas med på fredagen som gör min distraherad - ja inte egna, mera finnas för alla andra.....


Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

Fem en fredag - Halloween

.

  1. Är Halloween något du uppmärksammar?
  2. Vad är det läskigaste du vet?
  3. Vem tänder du ett ljus för under allhelgona?
  4. När kände du dig sist som ett spöke?
  5. Får du besök av barn för bus eller godis?Är Halloween något du uppmärksammar?
Jag har oftast bara någon ljuslykta formad som en pumpa framplockad, iår blev det några riktiga pumpor. Hade jag bott så att barn kunde komma o knacka på hade jag pyntat lite utanför o haft godis att dela ut. Har fått lära mig att barn som går "bus eller godis" enbart ska knacka på där det är Halloween-pyntat - vilket tydligen inte alls respekteras, det knackas på överallt....
Det är annars en helg som inte går att undgå, man märker av den överallt, i varje butik - så att den skulle gå obemärkt förbi det går inte *ler*

Vad är det läskigaste du vet?
Jag har en otrolig spruträdsla o även ormar - det är sånna saker som får det att göra "ont" i mina händer o fötter... o det bara om jag som nu tänker på det o skriver om det. Så det kan väl räknas som blad det läskigaste jag vet.


Vem tänder du ett ljus för under allhelgona?
Först o främst min son.
Sen även för mormor o farmor, min pappas fru som gick bort för snart 1 år sedan. Ja för alla som jag haft nära mig o som inte längre finns med oss i livet. Ja även fyrbenta familjemedlemmar.

När kände du dig sist som ett spöke?
NU... känner mig som ett spöke just nu. Sovit ovanligt dåligt, konstaterar att jag inte ska försöka vända på dygnet inte ens när jag är ledig flera dagar i rad.

Får du besök av barn för bus eller godis?
Nej, men tror att det mest beror på två saker, delvis bor jag mitt inne i centrum o där är det inte så mycket barn. Sen att porten har kod för att komma in, vilket gör att vem som helst inte bara går rakt in. Det gör det ju svårt att "bus eller godis" gå här där jag bor.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Jag förstår att du tänker på din son extra en dag som denna <3. Det är helt naturligt förstås.
Likt dig tycker jag inte något vidare om ormar. I alla fall den fria sorten, livrädd hela somrarna för att se huggormar.
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Ja det är ju vissa dagar, helger man blir lite mer påmind om dom som inte längre finns med oss. Ja en orm i det fria, vill inte ens tänka tanken.... Hua...
nouw.com/itismadeby