Ett husdjur jag inte förstår mig på är… - Bloggutmaning dag 21

Listor o Utmaningar

Oj så tiden rusar fram - snart är november slut också... vart har 2019 tagit vägen?


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 19.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

.

Jag vet att vi alla är olika o kommer därför välja olika sätt att leva, olika arbeten, personligheter hos våra vänner, länder vi vill resa till o hur vi vill resa. Vilken även innefattar vad vi vill ha som husdjur.

Men oavsett så tror jag att husdjur har en så positiv påverkar på sin ägare, att det egentligen inte spelar så stor roll vad det är för djur man väljer att ha som husdjur....

Sen kan jag ju inte ;) förstå mig på dom som väljer att ha orm som husdjur... jag som inte ens kommer att ta med bild på ormar i detta inlägg.... är inte förtjust i ormar alls... till o med nu, när jag bara skriver om dom så sitter jag med uppdragna fötter *ler* ... så det blir bilder som visar "winter wonderland" istället ....


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer