Ett härligt semesterminne… & Ett bedrövligt semesterminne… - Bloggutmaning juni dag 8 & 9

Listor o Utmaningar

Sol, jobb, jobb o för lite tid - så det blev 2 utmaningar i ett

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 8 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Ett härligt semesterminne…

Jag har många härliga semesterminnen, sånna där man plockar fram ibland o bara småler o njuter inombords. Vissa pratar man om med någon som också var med, som delar minnet med mig. Men det är väldigt många år sedan dom flesta av dessa semestrar blev minnen - det är många år sedan jag ens var på semester - förrän förra året, då jag tog en vecka o åkte iväg med en kollega. Det bar av ner till Helsingborg.

Mitt bästa minne eller nej inte bästa, mera att just att uppleva det var "mer" än jag trodde det skulle vara, det blev en "wow" är det så här-upplevelser - så jag tar just den dagen eller just det besöket.

Det var att komma till Holy Smoke BBQ utanför Höganäs, jag trodde inte alls att det skulle se ut så, eller att det skulle vara så otroligt mycket folk - då var det inte högsäsong när vi var dit. Sen att maten var himelskt god gjorde inte saken sämre *ler*... Det är ett härligt minne jag tagit med mig - ett minne som beröra alla mina sinnen. Ett minne jag tänker göra igen, så att jag får flera tillfällen att minnas *ler*


Ett bedrövligt semesterminne…

Det finns alltid minnen från semestrar som man kan minnas som bedrövligt, saker som inte blivit som det var tänkt från start. Men oftast så har det rättat till sig, det har blivit riktigt bra i slutändan.

Så det jag tar upp som ett bedrövligt semesterminne är från familjens Egypten-semester, vi var borta veckan innan jul, kom tillbaka sent kvällen den 23e. Nu hade jag tur att detta inte startade upp tidigare, utan just på hemresedagen, det var en hemsk flygresa hem, det var att åka till akuten direkt o julen blev inte som jag tänkt mig.

Jag fick ögoninflammation, svullen, såg inget, ögonen bara rann o rann, salva sattes i ögonen stup i kvarten. Så det var inte ett så roligt minne - hemkomsten från en annars otrolig semester.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer