Energigivande helg

Jag älskar mitt jobb – arbetet i sig, mina kollegor, jag är så glad över att jag har hittat ett jobb jag trivs så otroligt bra med på alla sätt. Men när jag kommer iväg o koordinerar bussar så ger det mig en enorm energikick.


Alla förarna är exakt lika underbara som mina kollegor – jag trivs verkligen med dom alla. Och jobbet i sig är skoj, det är så kul att se samarbetet – hur alla är med, alla hjälper till för att det ska flyta på fort o enkelt. Och det fungerar helt perfekt på det sättet vi gör det på.

Nu var det ”bara” helgen – så det gick fort … men snart är det sommar o då ser jag fram emot 23 dagar med bussarna o deras förare 😊Fick en frukostpåse av en av förarna att mumsa på mellan avgångarna – sitter där på en parkering, det är tyst, bussarna har åkt iväg, inga människor – tidigt, helg o söndag… men tittar mig omkring, ser den blåa himlen, njuter av frukosten jag fått o konstaterar att livet är bra härligt, det finns så mycket vackert o så mycket positiv energi precis överallt om man bara stannar till o tar sig tid att se o känna det.


På söndagsmorgonen tog jag en skön promenad utefter åpromenaden – det var skönt att vara så ensam som man är en söndagmorgon vid kl 6 …
Tittade också in på jobbet – läs rusade in för att låna toan – o där står en härlig färglad bukett med blommor som vi fått som tack från en kund – sånt gör mig varm i hjärtat o så glad. När vi får små bevis på att vi gör ett bra jobb….


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer