Energidryck

Tips eller fakta och jag har provat...

Jag är ingen älskare av alla energidrycker som finns. Men då jag inte är någon kaffedrickare heller - dricker mjölk med kaffe dom gångerna jag dricker en kopp. Vilket jag gör då o då om jag känner jag vill piggna till lite.

Men så har jag då o då provat några energidrycker, kan inte påstå att någon av dom haft en smak som lockar mig att dricka mer. Så jag tror att alla som dricker, nästan är beroende inte gillar smaken direkt utan mer att det är något som blivit ett beroende .... vet nu kommer alla som älskar dessa drycker försvara sig o säga att oh nej, inte alls ett beroende det är smaken som är super duper god.

Nu har jag inte smakat så många... vet bara att jag fått ont i magen av vissa....


Nu har den här Cola energy legat i min kyl länge länge, fick en för 1 kr på Circle K o inte vågat prova den just för magen... men så va sjutton lika bra testa.

Den första klunken gav mig minnen av ett blått gubbelgum - tuggummit man slukade som barn *ler*...

Annars då - efter andra o tredje klunken, hela burken....

Den hade inte samma konstgjorda-dölja smak-söttma som många andra - den var heller inte "sur" som någon kan vara... Om jag sen klassar den som god - nja... drickbar om jag vill ha något som piggar upp mig o inte vill ha kaffe.

Som en varmsommar - annars får det nog fortfarande bli en mjölk med kaffe för mig *ler*

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Jag tycker att vissa nocco och celsius Är Goda 😉*leeer* men dricker inte så ofta, ibland. Har dragit ner på den konsumtionen rejält-då det inte är så bra att dricka för många ..<3
nouw.com/by_anniess
itismadeby
itismadeby,
Celsius har jag inte ens provat... nej även om dom är light så är dom ju inte sådär värst bra att ösa i sig ändå. Har faktiskt fått smaka en jag till o med gillar *Ler* Red Bull, The Tropical edition, gul burk. Bättre än kaffe så.... den kan nog komma att slinka ner någon då o då när det behövs.
nouw.com/itismadeby
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Håller med energidrycker är inget för mig. Det brukar bli en Red Bull före ett lopp. Tron kan förflyttta berg 😊
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Det är ju huvudsaker, att vi tror på det *ler* sen hur stor effekt det har vet man nog inte
nouw.com/itismadeby