En tv-serie jag anser vara överreklamerad är… Bloggutmaning dag 17

Lat dag, ja så kan jag beskriva hur jag känner mig. Det är inte många knop jag gör... lite ruggigt ute o jag bara latar mig tills det är dags att ta mig till jobbet för sista passet innan några nätter ledigt.

Utmaningen är startad av Madeleine , här är hennes dag 17 , i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med – kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Det är skoj att se hur fler o fler hänger på i utmaningen.Det här är jätte svårt, för om jag ska kunna yttra mig om att en serie är överreklamerad så blir det just utifrån vad jag tycker, o om jag börjar titta på något som jag inte gillar så tittar jag ju inte vidare oavsett hur mycket bra kritik den får från olika håll. Vilket gör att jag inte kan säga mycket mer än att den inte faller mig i smaken o varför. Men det är ju inte så att jag kommer tvinga mig att titta på flera avsnitt … o det måste man tycker jag för att kunna säga mer än att jag inte gillar den.

Det finns en serie jag sett reklam för o som jag inte trodde jag skulle gilla men var lite nyfiken på hur dom skulle lägga upp storyn, vad den skulle gå ut på – så jag tittade på något avsnitt – ja jag tvingade mig faktiskt igenom 2…. För att se om det blev bättre…. Ni vet när man börjar läsa en bok o den är seg o tråkig, men om man tar sig igenom ett kapitel eller två så växer boken o blir jätte jätte bra – kan ju vara så med serier eller filmer också.

Men nej, jag gillade inte alls hur dom visade upp människor bakom reality-tv. Delvis så var tanken att är det sådär så skäms jag över alla som tittar…. Gör att sådana serier blir så populära o fler o fler görs.
Serien jag tänker på är Unreal – när jag googlat på serien så har det kommit upp rubriker som ”det bästa i tv-världen just nu” att den ska vara beroendeframkallande, den är hyllad o prisad…. O för mig är det helt otroligt hur en serie som visar hur man utnyttjar människor utan en tanke på konsekvenserna som kan förstöra livet för dom som drabbas… HUR kan man sitta framför tv´n o tycka att det är något bra?? Så att ha sett något avsnitt o läsa hur serien beskrivs så ja det är överreklamerat….

"Välkommen till en värld där dåliga människor gör bra tv! UnREAL är en amerikansk dramaserie som utspelar sig bakom kulisserna av ett populärt dejtingprogram. Kärlek, samvete, moral och människoliv betyder ingenting när producenterna Rachel och Quinn gör precis allt för att skapa den bästa och mest underhållande realityserien någonsin.

Regler är till för att brytas, gränser till för att pressas och deltagarna är bara brickor i ett spel där allt handlar om att få så bra tittarsiffror som möjligt. Men hur långt kan man gå för att skapa den ultimata tv-serien? Rachel och Quinn är beredda att gå långt, väldigt långt. Oavsett hur deras arbetsmetoder påverkar och skadar människorna i deras närhet eller dem själva. För det är inte bara framför kameran som det är dramatiskt. Relationerna, lögnerna och sveken bakom kameran är minst lika skam- och skoningslösa.”


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Denna har jag helt missat, men utifrån vad du beskriver får jag ingen bra bild av den. Förstår mig inte alls på sånt där och varför skulle det vara roligt och underhållande 😲
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Ja det var exakt så jag tänkte när jag såg den, hur kan detta anses ens vara värt att spela in program om... ingen vill väl titta, men tydligen så hade jag fel.
nouw.com/itismadeby