En sommarplåga som jag är så trött på. - Bloggutmaning juni dag 2

Natten har varit - hur ska jag säga - "neutral" ... den har gått o nu är det tidigt morgon o jag sitter här o funderar på det här med bröllopsklänning.... hur köper man en - ska man titta på nätet o beställa eller gå iväg någonstans o ta en stund då man får proga klänningarna - det kostar ju lite men kan ju vara värt det. Bli som en del av hela tillställningen :)

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 1 I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Ja vad är då en sommarplåga - för jag får två helt olika tankar när jag läser dagens utmaning. Den ena tanken går i linje med gårdagens fråga. Musik, låtar... för det är ju det man kallar en låt som spelas så man kräks på den under en sommar. Den är av sån sort att den heller aldrig skulle kunna bli en hit om den släppts under vinterhalvåret - utan den är just för sommaren.

Men en plåga är något som man själv inte tycker är så värst bra - man stänger av radion när den kommer o man får rysningar i flera år efteråt när man hör den.

Och en av låtar som gått olika somrar som jag känner så för är Las Ketchup Song... jag konstaterar att man kan göra något av vad som helst om man vill...Sen lite kort konstaterar jag att en annan helt klart sommarplåga är getingar för att inte tala om mygg - men det är något helt annat än musik - men som sagt en plåga under sommaren :)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer