En sommarhit jag fortfarande tycker om.- Bloggutmaning juni dag 1

Så är då sommaren verkligen invigd, 1 juni är första dagen på årstiden sommar. Inte för att det känns så mycket av just här där jag befinner mig, kylig luft smyger in genom det öppna fönstret o en ljusgrå molning himmel är vad jag ser när jag tittar ut. Till o med jag som inte är överförtjust i för varmt väder börjar längta till lite varmare dagar o nätter.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 1 I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Oj oj det har ju varit några sommarhits när jag tänker tillbaka - men dom flesta har gått förbi, jag kommer inte ihåg låtarna överhuvudtaget. För att bli lite påmind om vad som varit sommarhits googlade jag - inser att många av låtarna som räknats som just sommarhits sommarplågor är låtar jag inte ens gillar o därför även från start undvikit att lyssna på.

Ricky Martin får representera en sommarhits som jag ialla fall lyssnade på - man blir ju glad av hans musik o den är dansmedryckande. Men faktiskt finns det bättre låtar av honom än den som räknas som en sommarhits "Livin´La Vida Loca"...

Jag är inte något större fan av reggae, men just på semstern, lediga dagar, sommaren så tycker jag att den lite lättare reggaepoppen är mysig att lyssna på. Antar att riktiga reggaefans vrider på sig i våndor när jag tar upp den sortens varianten o kallar den reggae - men den är sådär enkelt o man gungar med i o blir glad av musiken.

Så ska sommarhits vara, dansanta, man nynnar med o man blir glad av låtarna. Så kanske Markooloi har rätt *ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Åh jag jag glömde Ricky, han är lite av tonårstid för mig med dans tillsammans med vänner 😊
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Det finns ju så otroligt många att välja på.... man glömmer o bli påmind om vartannat ... plus att det fylls på med fler o fler låtar varje år. 😊
nouw.com/itismadeby