En oanad talang jag har… Bloggutmaning dag 18

Passat på att sova ifatt mig lite efter veckan, har ju hela natten på mig att göra alla måsten hemma. Ska snart iväg o fika med en väninna som är på orten för någon form av sjukgymnastik för sina handleder. Sen fick jag en påminnesle på en räkning från februari i posten - så nu sitter jag i telefonkö för att fråga "va f*n detta är" - jag har självklart innan kollat upp betalningen, att jag inte skrivit någon siffra fel - bra kontrollera sånt innan man börjar gapa .... men kön minskar långsamt - nu är jag 121a ...

Utmaningen är startad av Madeleine , här är hennes dag 18 , i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med – kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Det är skoj att se hur fler o fler hänger på i utmaningen.


Oj, talang oavsett om den är oanad eller inte, har jag någon? Nej inte som jag ser det faktiskt. Jag tycker inte att jag har någon talang för något. Det finns saker jag tycker om att göra, kanske inte alltid att andra runt mig vet om att jag kan eller gör dom sakerna. Men att tycka om att göra något är väl inte riktigt samma sak som att det är en talang?

För mig är att ha talang att man är lite extra bra på något, som man om man vill kan utveckla o blir riktigt riktigt bra på det. Man är duktig på det utan att ha lärt sig eller övat, det bara finns där hos en. Sen så kan man då lära sig mer, öva så kommer man bli ännu bättre…. En talang är något man har som bara finns där – eller hur jag ska säga.

Men om jag ska ta upp något som jag tycker om att göra o gör till o från, på tok för sällan nu faktiskt. Så får det bli min kreativa sida – eller vad man ska kalla det. Det är bara något som jag tycker om att koppla av med. Och det är bland annat att gravera på glas eller göra figurer i lera. När jag tänker efter är det många många år sedan jag gjorde något av dessa saker – kanske dags att börja igen, det är otroligt avkopplande o avstressande att pyssla med lite olika saker.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Men du så fina saker du skapat 😃. Det där är verkligen en talang, så himla duktig du är 😃.
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Tack 😊 - det är en trevlig hobby o avkopplande - tiden verkar bara inte finnas att göra det just nu 😟
nouw.com/itismadeby