En märklig händelse i mitt liv…? - Bloggutmaning maj dag 28

Lite tom i huvudet nu på morgonen... idag ska jag sova o sen ikväll, sent, ska jag åka till jobbet - inte jobba, utan ta o städa ur bilen riktigt ordentligt - ska besikta den imorgon.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 27 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.
Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Det var en gång en väninna tog med mig till ett medium - och jag fick en sittning, som tack för att jag körde henne dit o till massor av andra liknande saker. Mediumet hette Anders "något" jag kommer inte ihåg efternamnet just nu. Jag kan säga såhär, min inställning till medium har varit att dom flesta är bluffar, när det gäller om man kan ha kontakt, känna av osv så har jag inställningen att jag inte kan säga att jag tror eller inte tror för det går inte att bevisa varken att det är sant eller alltid bluff. 

Men jag var väldigt skeptisk kan jag säga - har dock sen denna gång änrat mig lite o är mer öppen för att det finns dom som kan, dom som inte bluffar... Men att stora delar är just mest bluff eller sånna som gärna vill men egentligen inte kan....

Jag kommer ihåg att han pratade om att det var någon man som ville mig något, han beskrev mannen, men jag hade ingen aning om vem det kunde vara... så "bort" med honom o Anders försökte få kontakt med någon annan som ville mig något... En äldre dam....  så började han beskriva henne

Hon tar sig för bröstet, hon hade hjärtproblem, dog av det problemet men innan det så hade hon "lurat döden" 2 gånger. Hon är ledsen för att hon inte var fin i håret när hon gick bort, hon hade inte hunnit göra iordning det på flera dagar. Hon var väldigt noga med sitt hår, hon har inte långt hår, men det var ofta upplagt på spolar så att det var lockigt, det gav en kort frisyr. 
Hon älskade sina rökrockar med lite mönster o sina tofflor... (o han se mer saker men just dessa var det jag reagerade på)

Det var en beskrivning av min mormor, på pricken. Visst att en äldre människa har hjärtproblem o går bort i en hjärtinfarkt är ju inte ovanligt - det har nog dom flesta någon i sin närhet som gjort. Men det stämde att hon "lurat" döden som hon själv uttryckte sig 2 ggr före, då dom satte igång hjärtat med elstötar ... det var nära ögat både gångerna.

Sen att äldre damer kanske vill vara fina, piffiga i håret osv är ju inte heller direkt ovanligt, så dit var jag väl fortfarande inte alls direkt intresserad av vad han sa.... utan det var när det kom till rökrock o tofflor - för om det är en ren bluff o mediumet chansar, säger saker som passar ihop, känner av o ser vad för respons som ges... kanske ändrar sig lite osv... det är dom ju bra på, men att ta en dam som var noga med håret som min mormor var, mamma som jobbade ett tag dom frisör var ofta o hjälpte henne att rulla upp håret, permanenta det osv...  men just innan hon dog så hade det inte funnits tillfälle att fixa till håret. Men en sådan dam tror jag att om man gissar så fortsätter man på linjen - noga med sitt utseende, kläder osv, jag tror inte att man gissar på mönstrad rökrock o tofflor som hennes stil.  Men nu var det mormors stil, hon var fin i håret, jätte noga, men hade nästan alltid på sig en rökrock o tofflor som hon strosade runt i. 

Och för mig som då inte är helt övertygad om, o tror på 100% på detta med att medium kan få kontakt med dom som varit oss nära men dött. Utan jag var nog mest inne på linjen att dom säger saker, känner av, fiskar för att hamna rätt o personen som går till dom är så inne på att få kontakt med någon dom saknar så att dom inte märker av detta fiskande eller hör saker som är helt fel. Så för mig var det här en märkligt händelse att inse att det kanske ändå finns dom som kan, inte enbart dom som bluffar för att lura o tjäna pengar....


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer