En månad kvar till julafton. Hur känns det? - Bloggutmaning 24/11-2020

Listor o Utmaningar

Synd man inte kan rymma till en Söderhavsö.... får kanske tänka om o istället tänka - rymma långt ut i skogen. Men det låter så kallt o ruggigt - inte lika avkopplande som en vit strand, blått hav o himmel :)Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

Det känns bara bra - jag personligen känner mer stress över andra saker än jag kan tänka mig att många tänker just i dessa dagar i dessa tider - pandemi, att man inte ska träffas osv... Men i det stora hela så hälsar jag julen välkommen - jag älskar denna helg, jag tänker njuta av den så mycket jag kan.


Visst det kommer vara på annat sätt än man kanske är van vid o tänker sig julen - tror vi alla hoppades i somras att vi skulle kunna få det mer normalt igen. Men så blev det tyvärr inte.
Kanske jag i mitt liv varit i situationer som inte alls blivit som jag hoppats på - så att jag fått tänka om, gör det bästa av det som istället blev. Så för mig är det här inte en så stor omställning - jag gör det bästa av det som är istället...

Ojjar mig mest över bristen på ett ordentligt kök... o att det inte kommer bli klart till jul - men även det går att lösa :)

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar