En kändis som är uppväxt på min ort, stad eller grannstad är… - Bloggutmaning dag 23

Listor o Utmaningar

Nu hör jag inget alls på höger öra .... så jobbigt när "simmaröron" blommar ut helt o det inte går att stoppa... o det gör så satans ont. Bara "medicinera" örat o stå ut tills det vänder.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 23

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

En kändis, från orten... ja det här med vem som är kändis eller ska räknas dit, det är sånt jag inte har en aning om. Jag är fruktansvärt dålig på att ens känna igen kändisar - vet det efter att ha jobbat på Arlanda i 5,5 år och checkat in mer än en så kallad kändis. Visst vissa känner man igen om man tittar noga o samtidigt står med passet o namnet *ler*.... men sen finns det då alla dom här som kommer fram genom olika "såpor" o dom har jag ingen aning om vem som är vem... det var flera gånger som tjejern som stod bredvid mig sa "ohhh kände du igen, du checkade ju in...." o jag såg ut som ett levande frågetecken varje gång.

Men tillbaka till orten då - ska jag ta en som är lite kändis här på orten o kanske dom som åker kryssningar kanske träffat på - en trubadur som är verksam nu... nääää - inte det jag kallar kändis.
Så jag ramlar tillbaka till en som var aktiv o känd på 80-talet, var ju med på tv o spelade med andra som jag kallar kändisar så det är nog det närmaste jag vet är en kändis från orten. Totte Wallin, med sina låtar Enköpingståge, Morronpasset, Ryskaposten - för att nämna dom låtar jag tror blev mest kända.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer