En favoritdryck, drink på sommaren för mig är… - Bloggutmaning dag 13

Listor o Utmaningar

Den svenska sommaren fortsätter att vara väldigt osäker på hur den vill visa sig... som regn o rusk eller som en fin härlig sommar med blå himmel o sol.... allt det där hinns med på varje dygn.... o självklart jobbade jag ute när det ramlade ner vatten i massor....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 11 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Det finns många goda drycker som jag gärna dricker varma sommardagar eller en fin sommarkväll. Men en gång får en hel del år sedan så åkte mitt ex till Dominikanska republiken - vi latade oss, badade, solade, promenerade o dansade merengue, eller mer vi försökte... Härliga 2 veckor.

Men jag tror att det absolut godaste jag minns från den resan o som jag mer än en gång försökt få till här hemma - det var vattenmelons juice som serverades till frukosten.
Antagligen gjort på den frukt som var kvar från gårdagen. Och så otroligt jätte jätte gott o jag önskar att jag kunde få just den en varm sommardag.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Den låter onekligen väldigt god 😃. Sån där läskande och även fräsch dryck 😊
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Ja det var det - o jag försöker få till samma smak - går inte 😊
nouw.com/itismadeby