En dag ska jag… - Bloggutmaning dag 17

Listor o Utmaningar

Sjukt mycket att göra, för många sjuka.... innebär att det där med att sluta kl 6 var bara att glömma.... men 3 timmar senare fick jag logga ut, ta Mindy med o åka hem. Nu har vi tagit en promenad, spolat av henne o sitter o varvar ner lite. Funderar, orkar jag göra rostat bröd eller inte...

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 16 .

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

.

Det finns många saker som kan vara följden på den meningen "En dag ska jag..." det finns en ganska lång bucketlist om jag ska vara ärlig - men visst vissa saker kommer aldrig bli av, andra saker är med för att det kan vara skoj om det blev av. Sen finns det då toppen på listan saker som jag verkligen ska se till kommer att ske - o det som är högst upp på den listan, det jag velat göra en dag, sen jag var var liten. Ja jag var nog inte mer än 6-7 år när jag började vara fascinerad av Australien. dit ska jag åka en dag.


.

Att åka dit är inte en 14 dagars semester, det är en resa som får ta mycket längre tid, o jag vill självklart också passa på att besöka Nya Zeeland samtidigt. Men just Australien... Se landet, djuren... det är en dröm för mig som jag ska se till blir verkligenhet. .

Älskar att prata med människor från Australien, deras engelska, den är som musik, så mjuk, så skön att lyssna på. Så bara det skulle kunna få mig att åka dit o stanna kvar ett bra tag *ler*

Men det finns mycket jag vill hinna med att göra o se när jag kommer dit.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Australien ett land som lockar Nya Zeeland har jag besökt.
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det är bara lite lång flygtid *ler*. Är Nya Zeeland ett land man ska besöka eller?
nouw.com/itismadeby
Åh jag hoppas verkligen du kommer iväg dit 😊. Det märks att detta är något du önskar. Det är också ett väldigt spännande land måste jag säga 😊
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Jasså det märks så väl *ler* - ja jag har satt upp som mål att om ca 5-7 år så - då är livet i fas med att åka iväg på en så långsemester.
nouw.com/itismadeby