En dag med juliga godsaker.

Vardagligt småprat, Helger

Sitter hemma o ska varva ner lite, försöka sova två timmar o sen iväg o jobba natt - skulle vara ledig, men för få förare o för många sjuka... då flyttas det om o det kommer förfrågan om man möjligen kan... Och nja, men jag säger ja... men jag får komma in senare.


Dagen började med att jag o lilla dottern var uppe tidigt o iväg för att handla - inte alla ingredienser, men en hel del... klart det är tunga saker som ska med hem.

Sen har vi eller rättare sagt jag bakat pepparkakor o dekorerat dom med barnen. Medan min dotter o pappa till barnen har gjort andra saker - som snickerskakor, knäck, bullar, ischoklad, saffranskladdkak o trillingnötter... Och jag alltså då hamnade vid bordet - deg, mjöl o kavel... det slank nog ner en hel del deg i magarna på dom små herrarna - men vi hade skoj o det blev om inte så snygga så ialla fall roliga pepparkakor.


Från o med idag kommer jag beunda dom som dekorerar med kristyr ännu mer... fy attnas vad svårt det var. Tycker grabbarna klarade det mycket bättre än vad jag gjorde...

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer