En bok jag aldrig skulle rekommendera någon att läsa är… - Bloggutmaning dag 24

En natt som fick mig att glömma hur jag mådde, fick mig att skratta - mina kollegor - ja jag säger det igen, underbara <3


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 22.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.Jag har egentligen bara en bok som jag verkligen skulle avråda från att slösa en sekund på.... men jag kommer inte ihåg vad den heter. Bara att det var vitt omslag med rödaktig text... Det är den enda boken jag inte läste helt klart. Först så intalade jag mig att jag ialla fall skulle läsa hela, för att verkligen veta hur dålig den var... men det gick inte.

Sen har jag ingen bok jag kan säga - läs den inte. För alla böcker jag läst har på något sätt ändå haft något, även om det inte var riktigt min stil eller ämne av bok. Men jag är inte den som ska säga till någon att en viss bok inte kan vara något att läsa för dom.Möjligtvis då om det finns en bok som säger att inte tomten finns... den SKA man inte läsa, för det är ren o skär lögn *Ler* Tomten finns, så det så!

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Givetvis finns Tomten han kommer till oss varje år 🎅🏼
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Härligt att höra <3
nouw.com/itismadeby
Låter inte som boken var någon hit, men håller med alla har ju olika smak när det kommer till böcker 😃. Tur liksom att man får tycka vad man vill 😊
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Nej den var inte någon hit *Ler*. Ja tänk vad tråkigt det skulle vara annars, om alla tyckte exakt lika... 😊
nouw.com/itismadeby