En blogg jag gillar att läsa - vecka 19

Tips om andras bloggar, sidor

Det här är en blogg jag läst, följt under en ganska lång tid - det började på en annan portal, hon flyttade o jag blev inspirerad o provade att följa efter - är fortfarande kvar så det var något bra.

Det här är en tjej som sprider så mycket kämpar glöd omkring sig, så mycket positiv energi att man inte kan låta bli att dras med. Hon har kämpat, hon har det tufft, men hon är en av dom mest positiva jag träffat på. Det finns liksom inget som kan stoppa henne känns det som ibland - stoppa upp lite ibland, ja... livet är inte enkelt o det har hon tyvärr fått känna på ordentligt. Men det har inte gjort att hon slutat vara sig själv, slutat att kämpa o slutat att peppa andra som behöver peppning.

Så har du inte halkat in på hennes sida redan så ta dig en titt nu... lovar att det är värt stunde.

by_anniess - där finns så mycket positiv energi att du inte kommer att kunna låta bli att känna den.Hon är inte bara en härlig bloggerska hon är en helt otrolig konstnär också tecknar så personliga härliga bilder. Det är stor "vill-ha-faktor" på dom .... finns så många av hennes bilder som jag mer än gärna vill hänga upp på min vägg.

Det är många gånger när jag haft det tufft o jag känt att jag orkar inte längre som jag fått en spark i baken av att komma ihåg henne, läsa hennes blogg... hon har det värre än mig så vad gnäller jag för, hon kämpar mot smärta som jag slipper.

Så hon är värd att hyllas, få en blomma 💗Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer