"En blogg jag gillar" - förord

Tips om andras bloggar, sidor

Sitter o läser så många bloggar när jag fördriver tid och jag hittar många som är bra på olika sätt. Det kan vara informativa bloggar eller vad jag ska kalla dom, det kan vara om ett visst ämne - som t ex alla helt underbara, vilket jobb dom lägger ner för att ta hitta nya recept, prova nya recept, ta bilder, skriva ner, beskriva med ord o bilder... men det är sån tur för oss andra att det finns så många som brinner för sitt intresse för matlagning o att baka, eller göra godsaker, så att dom vill dela med sig till oss andra.

Sen finns det en uppsjö av bloggar som tar tag i mig, som är personliga, öppna, peppande... man känner med bloggaren i allt från ledsamheter till glädjeämnen. Dom är en "skatt" på nätet säger jag, för att dom delar med sig, så att alla som kanske är i samma situation men som tror att dom är ensamma får känna att det är dom inte - det finns peppning, tips o råd som inte kan lösa situationen men som kan ge hjälp.

Resebloggar, med berättelser o bilder som gör att jag lätt skulle kunna råna en bank, säga upp mig från jobbet, rymma iväg o flera år för att åka runt o resa, se världen o uppleva alla dessa saker som dom beskriver.

Det finns många personliga vardagliga bloggar som delar med sig med en värme o positiv anda som gör att jag gärna läser dom, följer dom. Det finns påhittiga bloggare som startar upp olika utmaningar - månadsvis, veckovis - ord, bilder... Bloggar inriktade på intressen av olika slag - inte bra ätbara saker, utan även fotografering, hästar, hundar, måla...


Det finns egentligen bloggar för precis allt, privata personer som delar med sig till alla oss andra.

Nu tänkte jag dela med mig av bloggar som jag hittat och som jag gillar av någon anledning. Hur ofta det blir får vi se - det kanske blir en i veckan, en varannan vecka eller en i månaden. Men jag vill visa att jag uppskattar dessa bloggar - hylla dom lite på mitt egna sätt.

Och startar upp på måndag den 6 maj med att ge bloggar jag gillar en liten blomma.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,
Härligt initiativ. Det finns många underbara och peppande bloggar därute 😊
nouw.com/minasvarld
itismadeby
itismadeby,
Tack. Ja det finns så många o men hittar nya hela tiden 😊
nouw.com/itismadeby
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh du har ju så himla rätt i det du skriver & vilket fantastiskt rolig idé du kommer med! <3 Kram fina du!!
nouw.com/lillymihlte
itismadeby
itismadeby,
Tack. Skoj att du tycker att det är en rolig idé. Kramar <3
nouw.com/itismadeby
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ja visst finns det så många kreativa människor där ute
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det är helt otroligt hur kreativa dom är o så öppna med sig själva.
nouw.com/itismadeby
by_anniess
by_anniess,
Så fint skrivet och ska bli kul läsa dina tips! 😊<3
nouw.com/by_anniess
itismadeby
itismadeby,
Tack. Det är ju hur jag tycker då... men det är så enkelt att gnälla över saker men ge beröm tala om vad man tycker är bra är inte riktigt lika enkelt. Men jag kommer försöka 😊 Kram <3
nouw.com/itismadeby