Dogbox - maj

Hundar

Så kom den efterlängade boxen - ja inte av mig men av Mindy. Hon är med - med sin lilla näsa lite för tätt inpå - när boxen öppnas o så liten hon är dyker hon ner för att försöka norpa åt sig något ur boxen direkt. Oftast om det är någon leksak som passar henne.

Denna gång var det en mjuk gul "cylinder med ögon"... men det var inte jätte rolig för den pep inte. Samma med den lilla rosa man kan stoppa godis i som ramlar ur. Näää den pep inte heller, o att det hördes lite skrammel o ramlade ut godis - det kvittade - leksaker ska pip det är hennes idé om roliga leksaker.

Det var inte heller så mycket godis i boxen denna månad - 2 påsar o den ena är hon inte alls förtjust i - visste jag för det har varit med samma märke, visserligen en annan smak men samma hårda konsistens på bitarna,, då var bitarna mindre mot i denne förpackning. Men det gör inget bitarna kommer slinka ner hos dotterns american bully´s dom gapar tuggar sväljer o frågar sen *ler*


Hon älskar verkligen att vara med o öppna, titta i dessa bokar - gissar att hon känner på doften att det är godsaker till henne i.... så nu väntar vi på nästa månadas box.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

  • Hundar

Gillar

Kommentarer