Doftljus är något som… - Bloggutmaning dag 23

Listor o Utmaningar

Snacka om att det var dimma inatt eller mer tidigt som attans morgon, det gick knappt att se en meter framför sig när man körde. Då är det inte skoj att köra.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 23

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.


Jag älskar doftljus, jag kan inte leva utan dom - det finns alltid ett doftljus här hemma som jag tänder när jag ska koppla av, när jag kommer hem eller bara vill få känna lite mysig doft runt mig.

Och en stor favorit har blivit Woodwick ljusen som också knastrar så otroligt mysigt. För dom som inte vill ha, kan ha doftljus finns den faktiskt utan doft också om man ändå vill ha knastret :)

Men jag har blivit lite kräsen, det går inte med vad som helst - det är vissa dofter jag vill ha o vissa märken - för dom vet jag är bra o jag gillar doften.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer