Ditt bästa tips för att komma tillbaka till skolan och jobbet. - Bloggutmaning dag 2

Listor o Utmaningar

Det märks att folk börjar komma hem från semestrar, börjat jobba eller "laddar" för att börja jobba igen. För det är så otroligt mycket mer folk ute o rör på sig - HELA natten, ja ända fram till morgontimmarna...

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 1 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Ja vad kan jag ha får tips som kan vara bra att tänka på när man kommer tillbaka till jobb/skola efter lite längre ledighet?

Det ända jag kan tänka på såhär direkt som kan vara något för alla - det är att i god tid - vilket man ändå aldrig klarar av även om man tänker på det o försöker - det är att försöka komma tillbaka till rätt dygnsrytm. För när man är långledig så faller man lätt in i helt andra tider - man passar på att bara vara - utan tvång att ramla i säng i tid, tvinga sig gå upp en viss tid, att avstå från vissa saker just för att man måste sova vissa timmar för att orka med.

Man har "timless time" - underbart. Men attans jobbigt sen att vända tillbaka - så mitt tips är att försöka ändra tillbaka - kanske inte helt, men ialla fall en del, till tider som man har när man jobbar/går i skolan.

Men vet att det ändå oftast misslyckas *ler* sen får man ett par dagar som inte är så skoj....


Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag hänger på
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Jätte roligt 😊
nouw.com/itismadeby