Det talas om aprilväder, har du märkt något sådant? - Bloggutmaning dag 29

Lite av det roliga att blogga har försvunnit genom att det inte bara är att skriva ett inlägg - jag MÅSTE byta till en färg o det är inte säkert det håller hela inlägget utan helt plötsligt hoppar färgen tillbaka till vit, eller text försvinner - så jag skriver kort.... men vill ju vara med till slutet i det jag påbörjat - utmaningen för mars månad.

Nej jag har faktiskt inte märkt något av det som ialla fall jag kallar aprilväder - just det här att det kastar sig från nästan försommarvärme till snöoväder från dag till dag eller ja det kan variera samma dag också. Det har ju inte alls varit en massa snö som ramlat ner för att töa bort direkt. Så nej jag har inte där jag bor märkt av aprilväder.

Däremot så är det en riktig vår på mycket mycket - många år.... det där att våren kryper på, inte att det är vinter o på 2-3 dagar blir det sommarvärme allt slår ut o vi har sommar.
Nej det är varmt i solen ute, i lä framför allt, men kommer man in i skuggan så känner man av att det inte är sommarvärme ute än o på nätterna kryper det ner mot nollgradigt o ja till o med att det är minusgrader. Det blir sakta lite varmare o varmare för varje dag o varje natt.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer