Det sägs att alla har tvångstankar då och då, stämmer det? - Bloggutmaning dag 12

Listor o Utmaningar

Nu har den lite hektiska helgen gått o jag har hamnat några dagar med semesterdagar med absolut inget inplanerat...

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 12
I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Svår fråga i dagens utmaning. Först var svaret enkelt, sen när jag började skriva så kom jag på att det fanns inte ett så enkelt svar på frågan egentligen då man kan tänka på vad det är på olika sätt... som en sjukdom eller bara någon enkel tanke som kan fladdra in i huvudet men försvinna lika snabbt.

Är det som man förklarar vad det är, är det en sjukdom som gör att personen inte mår så bra. Att man har tankar som gör att man måste gör en viss handling annars kommer det ske dåliga saker, det ger ångest o det är en svår sjukdom som gör att det kan vara svårt att leva ett normalt liv. Menar man det så tror jag inte att så många människor har tvångstankar.

Men om man mer tänker på det som att man kan i tanken då o då kan få en tanke att man ska göra ditt eller datt för att… men inget som är ett starkt ”måste”, det är mer en flyktig tanke, men man känner inget tvång eller behov av att utföra någon speciell handling - då tror jag att vi alla någon gång har den typen av tankar.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

BP,
Håller med dig! Om man tolkar temat "fritt" som du har gjort så har vi nog alla haft tvångstankar. Men om man läser vad "riktiga" tvångstankar innebär så har åtminstone inte jag haft sådana - tack och lov.
bp-computerart.blogspot.com/
itismadeby
itismadeby,
Jag håller med, är jätte glad att jag inte heller haft/har den typen av tvångstankar.
nouw.com/itismadeby