Det mest impulsiva jag gjort… - Bloggutmaning dag 20

Listor o Utmaningar

Natten gick för fort - hade gärna velat sova lite till...

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 19
I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Jag har blivit mer impulsive, mer spontan med åren, jag "vågar" slappna av o bara vara, göra det jag känner för utan att först analysera vad som kan hända, vad andra kan säga. Det är ganska skönt om jag ska vara ärligt att kunna vara lite mer i nuet, göra det jag känner för, när jag känner för det *ler*.

Men att komma på något nu såhär direkt som jag gjort som varit speciellt, hmmmm kan inte direkt komma på något. Måste nog vara att skaffa mig en liten hund igen. Det är nog ett av dom lite större spontana besluten jag gjort på sista åren. Jag skulle ju ingen ny hund ha... men det tog inte många minuter för mig att ha bestämt mig när jag träffade henne o hon följde med mig hem direkt.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer