Det här måste jag fixa under semestern i år… - Bloggutmaning 26/6-2020

Listor o Utmaningar

Nu gillar jag ju att ha att göra under mina arbetspass - tiden går fortare - MEN samtidigt är jag så otroligt glad över att det faktiskt inte är en endaste körning på hela natten - två nätter i rad. För det visar att det här med corona är på nedåtgående, just nu. Hoppas att alla kan fortsätta hålla avstånd, hålla sig till rekommendationerna så att vi inte hamnar som Tyskland, att dom får backa tillbaka o vara mer restrektiva igen. Vore ju synd om folks idioti gör att det sker .... att det blir fler sjuka - igen.
Men det är sega nätter...


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

Måste och måste, semester.... nja, men planerade saker som ska göras innan sommaren är över.

Ska vara då att jag måste byta ut kranen över badkaret så snart som möjligt, den börjar att droppa konstant. Så det måste åtgärdas.

Annars är det mest planer som ska fixas under sommaren ja kanske till o med lite in på hösten också. Det är ingen tidsnöd....

Slipa o lacka golvet i lägenheten - dom säger man ska klara det själv så... jag kommer prova :)


.

Kommer att lägga ny trätrall på den lilla balkongen så att det käns fräsch o "hel"....

Kommer måla lister, dörrar, hallen o tapetsera om i rummet - funderar på hur jag ska göra med just tapeten, samma i hela rummet även sovalkoven, bryta av som nu med lite färg o mönster på den långa väggen, eller bryta av i sovalkoven... hur ska jag bryta av men starka färger o mönster eller gå lite i varandra.

.

.

Sen kommer det riktigt roliga men också svåra - hitta nytt, välja vd jag vill ha, vilka behov som ska styra, storlek, färg osv... det är soffa o säng.

Soffan får inte vara för stor, ska jag ha en bäddsoffa eller vanlig ... ja det får väl bli så att jag går o tittar, sitter o så får helt enkelt känslan visa mig vad som är mest rätt... men tanken finns att en bäddsoffa inte vore helt fel.

Säng samma sak - färgen... ska jag vara neutral o ta en grå, ljus mörk eller ta en rosa :)... ska jag ta en kontinental, eller en bäddmadrass o lägga upp den på typ byrå, för att få mer förvaringsutrymme. Jag funderar fram o tillbaka - kikar på höjd som blir, vad blir bra för mig...
Sen då bredden - ska jag hålla mig till en lite smalare som får plats helt o hållet i alkoven eller ta en lite bredare o låta den stå ut lite lite .... hmmmm ja många val är det helt klart.

Men det kommer bli skoj o det kommer bli fint o fräsch - lite vad jag behöver - inbillar jag mig ialla fall.

Så här finns det många planer som ska genomföras - hoppas det nu blir så o inga käppar sätts i hjulen :)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Oj då vilka projekt du har på gång. Hoppas du får en låååååång semester och sommar 😂
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det kommer behövas ialla fall *ler*
nouw.com/itismadeby