Det gör riktigt ont att… - Bloggutmaning dag 15

Listor o Utmaningar

Gårdagens ämne/utmaning var riktigt klurig o det var intressant att läsa alla fina inlägg som andra gjort i samma ämne. Jag valde ett lite opersonlig, praktisk sak som jag lärt mig, andra var så härligt öppna o delade med sig av personliga saker som dom lärt sig i livet. Jag blir lika berörd varje gång jag läser inlägg där personen delar med sig av sig själv. I alla situationer, känslor o erfarenheter...

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 14 .

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Det finns så många saker som gör riktigt ont... känslomässiga som att mista någon man har nära... känna sig ensam, att inte duga av någon anledning... ja vi människor har en komplicerad hjärna o många saker vi tänker ger känslor som kan göra attans så ont o vara svåra att ända på.

Sen har vi då fysiska händelser som gör riktigt jäkla ont - som att slå i lill-tån i en möbel .... DET gör *censurerade ord" ont...


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Ja det kan göra ont och känna ända upp i nacken
nouw.com/ingajohansson
itismadeby
itismadeby,
Ja det stämmer, det strålar ändå dit upp.
nouw.com/itismadeby
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
itismadeby
itismadeby,