Det finns inget som är värre än… - Bloggutmaning 16/1-2021

Listor o Utmaningar

I morse innan jag slutade jobba hörde min stora dotter av sig - hon kunde inte sova, hon var ensam, kunde hon få sova hos mig? Självklart. Nu var det så lugnt på jobbet på morgonen så jag gick hem lite tidigare - hämtade upp henne. Vi satt o pratade en liten stund, sen kröp hon ner o somnade... o sov 8 h på rad fast att jag for omkring här hemma o gjorde mina saker. Dom har haft lite mycket att göra sist 2 månaderna - med flytt, renovering o samtidigt jobba... så gissar att hon behövde dom där timmarna i rad. Det här är något hon gjorde ofta när hon var yngre o flyttat hemifrån - hon kom hem för lite mammning - mammatid o få sova ut - hon känner sig trygg med mig i närheten eller ja det räcker med hemma hos mig.


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

Det här är en svår fråga - o då menar jag svår. För svaret kommer alltid färgas av var man är i livet just för tillfället, vad man har som varit negativt.


Det kan vara att man gjort sig ialla, att man har ont... för vem säger inte när man har tandvärk att det är det värsta, eller ryggskott...
Man kan ha blivit av med jobbet o sitter i en osäker situation o det finns inget värre än osäkerhet för ekonomin framåt i tiden.
Att förlora boendet o inte veta var man ska ta vägen - det finns inget värre.
Någon när o kär kan ha dött, som min son dog 16 år gammal - det är också just då det absolut värsta ...

Och det kan vara allt från stort till smått - det kan vara saker andra förstår varför man tycker att det finns inget värre - eller någon liten sak som dom inte alls förstår, men för en själv så är det just då, det värsta....

Så jag kan inte svara ett kort svar på den frågan... för mitt svar kommer egentligen bara färga vad jag just nu tycker är jobbigt, att jag känner mig maktlös på något sätt.
Och när jag då tänker efter så visst det finns några saker som jag tycker är lite jobbiga, som stressar mig lite sådär vardagsaktigt - men det är inget som jag har känslan för som säger "det finns inget värre..." så jag är ganska nöjd o belåten med livet för tillfället... ja förutom då ... ;)

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilket bra betyg till dig som mamma
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det visar väl att man gjort något rätt i kontakten med dom 😊
nouw.com/itismadeby
christelovergaard
christelovergaard,

Det är ofta till mamma barnen kommer när det är kris, oavsett ålder

nouw.com/christelovergaard
itismadeby
itismadeby,
Ja mamma är mamma oavsett ålder 😊
nouw.com/itismadeby
VeraLynn
VeraLynn,

Så heldig din datter er som har en mamma som deg 🥰 Tror det verste for meg, er å miste jobben.... Noe som faktisk kan skje i løpet av de neste to månedene. Firmaet omorganiserer igjen, og ca 50 stk skal bort. Ettersom jeg ikke kan jobbe mer enn 50% føler jeg selv at jeg henger i en tynn tråd 🥺

nouw.com/veralynn
itismadeby
itismadeby,
Ja då förstår jag att du har en inre oro över det här med jobbet - just att inte veta. Bättre att faktiskt veta för då kan man agera. <3
nouw.com/itismadeby