Det bästa man har sätter man på bordet!

Det är ett gammalt talesätt som jag tror dom flesta hört. Finns en variant där man säger det "finaste" - men det tror jag beror lite på var i landet man befinner sig, vilket uttryck man har. Oavsett så betydelsen är ju den samma - det är något man värdesätter som man sätter väl synligt - mitt på bordet.

Och det är exakt så jag har gjort både igår natt o nu i kväll... mitt lilla "hjärta" - Mindy - busar runt, skäms bort men så blir hon trött o då vill hon gärna lägga sig i mitt knä - visst buren jag har uppställd går bra som oftast men så ibland vill lilla fröken vara nära. Och visst det går att ha henne i knät eller famnen - men det bli lite mer knöligt att svara i telefonen o mata in bokningarna på datorn.

Men igår så blev det så att hon la sig på skrivbordet - helt perfekt så nu ligger min fleecetröja där som lite mjukt o varmt att sova en stund på.
Tills det är dags att busa lite o se till att få något gott att äta... om hon har tur när någon förare kommer in för en kort paus o fika *ler*


Här ligger man fint med uppsikt över allt som sker


Man kan också om man vill aktivera sig lite här uppe på skrivbordet också .... när man är lite sådär halvtrött framåt småtimmarna o inte sömning men inte busig o vill vara nära matte....


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229