Det är en del matmarknader numera, mina tankar om sådant… - Bloggutmaning dag 22

Det är lite tomt i mitt huvud för tillfället - eller nja det är väl aldrig tomt det snurrar alltid saker, det är mer att det snurrar så mycket annat som gör att det här med att hålla igång bloggen med inlägg inte blir av... har att skriva om men när jag sätter mig o ska knacka ner orden så är det tomt ... tur jag har utmaningarna som ialla fall håller igång mig lite. Det gör att jag för en liten stund jagar bort snurrandet.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 21

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Jag gillar dom, har tyvärr inte varit på så många, men om jag får tillfälle så besöker jag mer än gärna o passar på att handla lite godsaker med hem. Speciellt om det är lokala handlare där o säljer sina produkter.

Det där gäller då matmarknader som inte är fasta, o finns året runt.
Men även den formen av matmarknader besöker jag gärna, det är trivsammare än våra lite tråkiga butiker att handla från.

En matmarknad jag inte missar är Åbergs salor ... den matmarknaden dyker upp på nätet 1 ggr/månad o då passar jag på att fylla på mitt lager, ja dom redan uppätna burkarna o lite fler att ha som gåvor till vänner *ler*...
Matmarknaden som startar nu på onsdag (25/9) till söndag, då kommer jag inte enbart köpa salsa utan även senap o om det finns även chilifrukter.


Åbergs Salsor/Gott&enkelt av J&J

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer