Därför ogillar jag… Bloggutmaning dag 8

Snart är det helg igen - tiden går verkligen i en rasande fart, jag hinner inte med på ett sätt, sen går den långsamt på ett annat sätt.

Utmaningen är startad av Madeleine , här är hennes sjunde dag o i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med – kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Ärtor o bönor – smaken är det inget fel på, men ja klarar inte av konsistensen, det där lite mjöliga sträva eller hur jag ska beskriva det. Får jag någon i munnen så växer det o det vänder sig i magen.Ja jag vet, det var nog inte riktigt så utmaningen är menad, man ska nog bli lite djupare, lite mer seriös o ta upp helt andra saker. Men idag har jag en dag då jag helt enkelt inte orkar vara djup, vara mer personlig. Gräva lite o beskriva vad jag ogillar o varför. Men jag ogillar ju faktiskt ärtor o bönor så det är ju inget fel …


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Jodå man får visst välja att skriva så om man vill 😊. Utmaningen går ut på att själv bestämma tolkning så det man skriver är alltid rätt 😃.
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Ja det är väl kanske meningen så att det blir variation, roligare att läsa alla olika sätt att tolka 😊
nouw.com/itismadeby