Dagens Dag - Internationella syskondagen

Klart att jag ska fira denna dag - jag har ju en underbart lilla syster som jag är så glad att jag har i mitt liv. Det är ganska många år mellan oss, hela 15 st.
Kommer ihåg när hon var nyfödd o jag var ute o gick med vagnen hur det tisslades bakom min rygg... ojojoj så hemskt, mamma så tidigt... men ohhh nej det var ju min lilla syster. Lite intressant att se hur enkelt vi människor tolkar det vi ser utan att ta reda på vad det är vi ser... att vi inte har nyfikenheten o modet att först ta reda på fakta, sanningen. För man får ha vilken åsikt som helst om vad som helst, men det är ju bra om man vet att det är så som man tror innan man drar iväg.Egentligen har båda jag o min syster på tok för mycket som sker i våra liv att vi inte har tiden vi vill för varandra - men vi tar oss tid så ofta vi kan. En vacker dag så kanske allt lugnar ner sig o vi får mer tid... men jag vet att hon alltid finns där för mig, liksom hon vet att jag finns där för henne - när det behövs.Idag har jag sänt iväg en bukett blommor till henne för att jag vill visa henne hur glad jag är över att hon är min syster :) Hon får stå ut med mig.... hon har ju inget val. Men jag vet att hon behöver lite extra "vårpepp".
Vi har även planer - hon tittar på datum när hon är ledig - så ska vi ta en kryssning... antingen så kommer vi ligga på hytten o titta i taket o göra inget, eller så super vi huvudet av oss (*asg* det där var något vi skrattade sa för ingen av oss dricker så värst mycket alkohol... men vem vet), att vi äter gott, att vi dansar eller bara sitter i pianobaren... att vi öser ur oss, hittar på bra hämder, att vi skrattar tillsammans, gråter o tröstar varandra... Ja helt enkelt bara har ett dygn att bara vara systrar på <3


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Så trevligt det hörs 🌞 var rädda om varann 😍
nouw.com/ingajohansson
itismadeby
itismadeby,
:) det är vi
nouw.com/itismadeby