Dagens Dag - Den stressfria dagen

Dagens Dag

Här är en dag vi skulle ta o fira flera gånger i veckan - visst ibland så ingår lite stress i dagen, men som dagt det ska vara lite o det ska bara vara en del av dagen. Stress ska inte vara vardagen!

Men så är det för många - att stress är ett nästan kroniskt tillstånd man är i o man vet inte hur man tar sig ur det - allt bara rinner på. Vilket gör att det stressade tempot man har fått i kroppen, det går inte ur, det finns där hela tiden, det förstör... för det är ju så att när man stressar hela tiden, lever livet på det sättet, aldrig kan varva ner, koppla av.... så får man mindre gjort.

Det är som att stressen i sig äter upp tid, man far runt o försöker vara effektiv - vilket man är (effektiv vid stress) om det är en bra stress, som sker under en kort tid, för att få något klart, men sen är den borta - men inget blir gjort, man kan helt plötsligt inte göra val, tiden bara försvinner o absolut inget har gjorts klart. Man sätter igång flera olika saker - projekt, men det är just bara det där att man sätter igång, inget blir färdigt, inget blir som man tänkt sig o det i sig stressar ännu mer.
Så varför inte verkligen ta sig stressfria dagar då o då, för att kunna njuta av livet, hinna med livet.

Stanna till o se det vackra, andas o inte tillåta något att stressa oss på något sätt just dom dagarna... o kanske det är viktigare att ta sånna dagar om man normalt stressar i vardagen. Är man en person som lyckas balansera o inte låta stressan ta över så behöver man det ju inte på samma sätt.Skulle du behöva fira stressfria dagar då o då? Verkligen tvinga dig själv att bara vara, njuta, koppla av o stressa av? Sluta irra runt o inte få så mycket gjort`Eller är du en person som inte stressar upp dig, inte låter stressen ta över ditt liv utan har hittat balansen?Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Jag är stresskänslig och blir ( tyvärr ) lätt stressad, mitt skapande är verkligen ett bra sätt att varva ner, då är jag helt i min bubbla 😉
Hoppas Du har en bra kväll<3
Kram!
nouw.com/by_anniess
itismadeby
itismadeby,
Ja det är otroligt hur avstressande det är att få utlopp för sin kreativa sida oavsett vad det är... Dina teckningar är helt otrolgt fina. Jag är ledig, har städat bilen o tvättat den - ska besiktas imorgon... Kramar <3
nouw.com/itismadeby