Dagens Dag - Dagboken

Vardagligt småprat, Dagens Dag

Idag är det nog inte så vanligt att skriva dagbok, det är inte så vanligt att man vill hålla sina känslor o tankar hemliga. Nej jag vet, det finns säkert flera som gör det, men om man tittar på hur öppet många delar med sig på nätet så börjar man undra om den hemliga privata dagboken håller på att dö ut o ersättas mot en öppenhet mot alla - man blottar sitt liv helt o hållet.Men så tänker jag efter, hur gör jag själv? Jo jag bloggar o många gånger kan det verka väldigt personligt, o det är det väl på ett sätt - men det är ändå ganska ytligt skrapande - det där mest innersta dom där väldigt personliga tankarna o känslorna dom delar inte jag med mig o antagligen inte heller många som bloggar.

Det är mer alldagliga saker man delar med sig - som oftast. Det är väl så att jag kommer ihåg o reagerar just när det är sådär lite extra personligt o blottande.
Och det är abslout inte fel, det är bra att många vågar öppna sig så - för det gör att andra märker att dom inte är ensamma i situationer där man kanske känner sig väldigt ensam.

Jag skrev dagbok för inte så länge sedan, dagligen. Men har slutat med det. Nu har jag en tjock anteckningsbok där jag skriver då o då, när det är något speciellt - bra, roligt, förhoppningar, ledsamheter o självklart då lite mer åt det hemliga hållet.... *ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar