Då var jag igång - 10 days detox

Så otroligt gott att äta en tallrik med blåbär, hallon o kiwi som frukost, med lite salta skalade solrosfrön (ja jag köpte fel förra gången, men jäkligt goda att ha på viss mat så jag köpte det igen). När jag sitter här o äter så kommer en undran - varför äter jag inte så här varje morgon även annars???
En jäkligt bra fråga, det är ju så enkelt o så gott... förutom då att det är nyttigt, både att äta frukost o vad som äts...

Nu skulle jag ha börjat igår, men det blev inte så - delvis så hann jag inte handla o sen blev jag bjuden på indisk mat så jag tog o började idag istället - säger att jag väntade in min väninna så att vi börjar samma dag *ler* låter mycket bättre eller hur?Gillade dom små kopparbyttorna som maten serverades i - jätte söta.
Det är såna här små detaljer som gör att det blir lite extra även om restaurangen i sig var liten o enkel. Valet stod mellan den o en pizzeria - indiskt lockade oss båda mer.
Vi var till veterinären med Mindy för att hon behövde få lite hjälp med att få bort mjölkhörntänderna.


Men nu har jag startar mina 10 dagar. Åkte direkt från jobbet o handlade - tur att det finns butiker som öppnar kl 7, hade jobbat över en del o åkte förbi min lilla dotter o rusade 4 trappor upp för att väcka henne... så kl 7 var en bra tid.

Dotterns mobil har slutat fungera, den ska lämnas in, men när man står där utan helt plötsligt kommer man på hur mycket som finns i mobilen eller till allt den används till... som väckning - lätt ordnat då jag kunde komma förbi. Men typ busskort osv.... ja det är oåtkomligt... bara köpa enkelbiljetter idag o se hur vi kan lösa det vidare...

Passade på att handla så att jag klarar mig med torrvaror mer än 10 dagar, kött, kycking, fisk o räkor så att jag gott o väl klarar mig hela perioden. Samma med frysta bären. Det enda jag kommer behöva handla 2-3 ggr till är färska grönsaker ...

Ser fram emot dessa dagar o sen hur jag kommer fortsätta vidare ...


Det syns inte på bilden, men det snöaden stora vackra julaftonssnöflingor när jag parkerat bilen o tagit en kort promenad ... får se hur det ser ut när jag vaknar till liv senare idag ... mer snö eller borttöat helt.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer