Då tog jag cykeln… - Bloggutmaning juni dag 10

Listor o Utmaningar

Ledig dag - men inte passar jag på att sova inte. Nej det är upp tidigt, iväg o försöka hinna med 100 ärenden - eller nja kanske inte så många då *ler*... men måånga, o nu är jag klar.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 10 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Jag har ingen cykel, tänkte skaffa mig en för att ha, men finns ingen plats att ställa den där jag bor - orkar inte kånka den upp o ner för trapporna till lägenheten. Men jag hade gärna velat ha en.

Men jag har tagit fram motionscykeln jag skaffade för ca 1,5 år sedan o är så pass diciplinerad att jag sätter mig 30-45 min 3 ggr/veckan på den, när jag kommer hem från jobbet. När jag inte tar en lite längre promenad.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Det är inte utan att jag blir imponerad att du använder motionscykeln. Har fått för mig att det annars lätt blir et sånt där "dåligt samvete" 😉
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Japp dom brukar ju tyvärr mest användas som klädhängare eller så *Ler*.... men nu har jag köpt en o då ska den helt klart användas så jag kämpar på o är faktiskt jäkligt stolt över mig själv att jag faktiskt inte bara säger att jag ska utan även gör 😊
nouw.com/itismadeby