Då dolde jag en kunskap senaste… - Bloggutmaning maj dag 29

Ja då blev "Ruben" avdammad även invändigt igår - det var på tiden måste jag erkänna. Jag är mindre bra på att hinna med att städa min egen lilla stackars bil. Men nu är den riktigt fin även invändigt. Då o då kör jag den ju genom automattvätten - som när det kommit massa fågelskit på den. Men invändigt är jag super dålig på det där.... som vanligt när jag märker något så lovar jag mig själv att bli bättre på det o jag vet att jag kommer vara noga först nu ganska direkt... sen går det lite längre tid, sen lite längre tid.... tills jag missar det helt igen *ler*....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 29 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.
Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Oj... ingen aning faktiskt... När har man kunskaper man inte visar att man har? Och isåfall varför döljer man en kunskap tänker jag.

Människor som känner mig - vet nog så det är ingen mening med.... dom vet ju ändå. Människor som inte känner mig är ju dom jag då kan dölja någon jag kan för. Och det sker väl då o då, då kommer frågan - varför?

Ja då *småskrattar lite* det kan vara när man som singeltjej träffar en ny man, det är det där första o man ska lära känna varandra o han vill försöka hjälpa till, vara lite gullig. Då kanske jag kan vara lite försiktig o låta honom göra det - även om jag faktiskt kan själv. Det är en situation där jag kan dölja mina kunskaper ialla fall lite.

En annan är om man är om man vill slippa göra något, man låtsas som att man inte alls har kunskapen som krävs o då slipper man ;)

Men jag håller nog inne med vad jag vet, min kunskap om saker nästan dagligen - i mitt jobb. Jag låter kunderna prata på, o förklara .... man märker ganska snabbt om personen vill diskutera, prata o har mer glädje av att ha någon annan som har lite kunskap om saken att prata med.
Eller om kunden gillar att få prata o lära ut, beskriva, prata om osv... o då ler jag, nickar, frågar några frågor så att personen får berätta lite mer.... jag visar ett intresse av det dom berättar - men det är inte så ovanligt att jag faktiskt redan vet/kan det som h*n berättar.
Och det är väl situationer då jag döljer vad jag redan vet.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229