Då blev jag riktigt solbränd… - Bloggutmaning juni dag 18

Listor o Utmaningar

Undrar om väder dom är nu kommer att hålla i sig över midsommar, det är ju inte så många dagar kvar.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 18. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Jag har lärt mig att det är inte värt att bränna sig - får jag lite färg för att det är sol många dagar i rad så kommer den lilla lilla färgen ändå, utan att jag behöver bränna sönder mig o ha ont. Visst kanske det ser mer ut att man först bränner sig knallröd som sen blir rödbrun för att om man har tur bli svagt brun.... Näää det är inte värt det - jag har förstört första veckan på en utlandssemester för att jag var dum nog att vara ute för länge utan ordentligt solskydd., fick djupa blåsor på axlarna. Så jag fick vara kvar inomhus med så lite kläder som möjligt för det gjorde förjävligt ont... medan dom andra hade skoj både dagtid o kvällstid.

Så det gör jag inte om.... visst ibland kan det bli lite för rött o svida men det är sällan. Jag tar på ordentligt solskydd - men visst jag blir ändå röd. Brukar skrattande säga att jag blir röd vit röd vit ... men inte brun.

Jag sitter också hellre i skuggan än mitt i solen - man får färg ändå.... tar lite längre tid o man slipper det brända röda som svider o gör jäkligt ont om man har otur.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer