Coca-Cola eller Pepsi vad väljer du? - Bloggutmaning dag 6

Listor o Utmaningar

Yes . nu ska jag ha 2 dygn med "timeless time" - inte ha ett endaste måste - inte en tid att passa - bara vara!

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 5 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

En lite rolig klassisk fråga - vilken är godast, vilken föredrar du?

Och jag är nog världens tråkigaste som kommer att säga.... båda. Jag väljer det som finns, eller om jag ska ha en enstaka - den som är kallast. Ska jag köpa en lite större förpackning - den som är billigast. Så ibland är det Coca-cola hemma o ibland är det Pepsi.

Och varje gång jag byter så blir det - nää skulle ha tagit den andra - men 2 burkar in så spelar det ingen roll. Jag tänker på dom som två olika drickor... lite som att jämföra med Fanta eller Sprite.

Men om jag skulle hamna i en situation, på liv eller död, där jag bara måste måste välja en av dessa - så blir det Coca-cola... för den är röd *ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Cola Zero är ju min favorit 🙈 haha! Så får säga cola då ^^ kram!
nouw.com/missjohansson
itismadeby
itismadeby,
Ja om det är Cola så är det Zero för mig med - Kram
nouw.com/itismadeby