Choklad - för själen


Jag älskar choklad, det är verkligen det godaste som finns, det är aldrig fel... och igår fick jag veta att det kommer en ny youtube kanal med premiär idag... nyss :) Som kommer handla om just choklad o mer choklad o lite till choklad... o jag kommer vara med från start o titta, se om det är en kanal som kan ge lite nya idéer o en puff till att våga prova göra flera godsaker av choklad.


Gör det lite lätt för mig att beskriva kanalen, kopierar mailet jag fick... det är ju för mig om tittar svårt att beskriva något som inte än startat *ler*...


Nu är det äntligen dags för premiär för min nya YouTube kanal Choklad för själen. Superkul och spännande!

Här kommer du hitta massor goda dessertfilmer som inspirerar dig i köket med choklad. Jag älskar choklad i alla dess former och vill alltid att det ska vara så där onödigt gott och njutbart. Jag hoppas att du vill skutta in i min chokladvärld tillsammans med mig, och njuta. Länk

Redan nu i dag finns min välkomstfilm där, som jag hoppas du blir nyfiken på, och vill kolla redan i dag. Länk Där kommer också hitta alla recept på godsakerna.
Första dessertfilmen publiceras, torsdag den 11 april kl 15.00 Välkommen att prenumerera på min youtube kanal Choklad för själen.

Det skulle betyda mycket för mig om du besökte min sida och kanske har önskemål på framtida desserter, kakor, tryfflar som du vill att jag ska filma.
Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Choklar kan aldrig vara fel
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Nej verkligen inte 😊
nouw.com/itismadeby