*Censurerade ord* - bara leta upp en ny favorit

Vardagligt småprat
Ja just nu svär jag - i långa ramsor - inne i mitt huvud... sällan så här många osande ord kommer ut högt, lite samma som när jag sjunger. Vill inte pina andra med det o vill inte höra själv, så det får bli tyst inombords istället.

Varför svär jag då - jo bygeln i min favorit bh gick sönder nyss - jag blir lika irriterad o ledsen varje gång det sker. Det är ju något som sker då o då, att byglarna snäpper av... sen får man pinas med att det är något som "sticks" tills man kommer hem.

Men jag har kommit på en smart sak - det är att jag inte slänger iväg hela bh´n, nej jag tar ut den hela bygeln o spar för då kan jag sätta in den istället för den trasiga. Men samtidigt är det ju till slut bara att inse att den där favoriten måste få ha gjort sitt - måste få vila... Och där är jag nu - så nu sitter jag o letar efter en ny som kan bli min favorit för ett tag framöver.

Frågan är ska jag prova någon ny, köpa på nytt ställe en ny modell eller ska jag hålla mig till samma jag haft nu ett par år? Vi får se, jag kikar o letar ialla fall.... det finns ju så många snygga men har man lite större byst som jag, så har man inte just den modellen tidigare o vet att den passar, fungerar - så måste jag nog prova - dumt handla o sen passar det inte - vet hur dålig ialla fall jag är på att sända tillbaka i dom lägena.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Fin färg på Bhn 😋
nouw.com/fobibella
itismadeby
itismadeby,
Ja visst var det - tror att det blir en sådan ... kan ta 2 *ler* - dom finns på Lindex så priset är så att man kan få 2 utan att tömma hela julkassan 😊
nouw.com/itismadeby
Fobibella
Fobibella,
Jag har en Svart bh från Tradera och den Användes i Sommras några Gånger 😊.
nouw.com/fobibella
by_anniess
by_anniess,
Så fin! Jag gillar twilfit bäst, lite dyrare men så värt det 😉 *ler* Har svårt att hitta min strl i andra butiker, så älskar twilfit 😊 och dem är så snygga 😉
nouw.com/by_anniess