Brukar du mangla dina lakan? Varför, eller varför inte? - Bloggutmaning dag 15

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Nätterna fortsätter i samma anda.... -5 grader. Men dagarna är fina sägs det *ler* Våren 'kommer smygande - precis som den ska - varmt i solen på dagarna o så kyliga nätter.

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och hennes dag 14 , hittar ni här, i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Svaret är inte så enkelt som ja eller nej på denna fråga - vilket det borde vara, jag menar antingen så manglar man eller så inte...

Jag vill mangla, har jag möjlighet att göra det så manglar jag mina lakan. Jag tycker både dom blir skönare att sova i, men också att dom tar lite mindre plats att förvara.
Men ibland så finns inte möjligheten - för att det ingen mangel finns eller för att den som finns inte fungerar - då blir det omanglade lakan.

Men någon gång när jag har utrymme så kanske jag skaffar mig en egen - så kommer jag alltid kunna mangla mina lakanBlåmåndag

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer