Bortskämd...

Hundar

Ja hon är det, det vet jag. Otroligt älskad o bortskämd, men ganska väluppfostrad o då får man vara just bortskämd i överflöd.

Mindy vet att hon INTE för ta med tuggben, annat tugg-godis eller ätbart i sängen... hon brukar försöka gömma i munnen men jag ser ju när jag lyfter upp henne o hon får spotta ut.
Nu har hon fått så att hon kan hoppa upp stegvis i sängen (o ner) helt själv... vilken lycka för då kan man smyga med sig allt det där som matte säger nej till... o matte ser säker inte alls dessa 3 lite större tuggbenen eller dom 4 små som är väl gömda... men det var trötsamt att smyga med sig dom upp ialla fall....Sen gick det ju inte att låta bli att köpa en ny bädd som skulle vara såååå omtyckt av hundar (och katter) - tänkte den skulle vara bra att ha med när vi jobbar, på skrivbordet *ler* - men jag tror jag valde en lite för stor för det ändamålet... Idag kom ialla fall bädden o paketet såg litet o lovande ut... men väl upp packad ser jag att den är lite stor. Mindy nästan drunknar i den, men hon gillar den o la sig i den direkt o somnade.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

  • Hundar

Gillar

Kommentarer