Bonde söker fru - och andra dejtingprogram

Jag är dålig på att följa olika program på tv oavsett vad det är, dokusåpor, dejtingprogram osv... men dom måste ju vara otroligt populära då programmen går år från år från år.... säsong efter säsong.

Just Bonde söker fru har jag sett något enstaka program, eller rättare sagt delar av avsnitt. Det har varit när tv´n står o går i bakgrunden på just den kanalen.... hemma eller på jobbet. Men som sagt inget jag suttit o tittat på - så jag har ingen om helst aning om hur det går till eller vilka som varit med.
Men satt tidigt imorse o ska titta på något för att somna om - alltså inget jag vaknar till av... så kommer programmet upp att klicka på när jag loggar in på C more - det är en presentation av årets bönder, så jag klickar för att slö titta.

En av killarna säger att han är blyg, har svårt att ta första steget.... men det är ju som programledaren Linda då snabbt sa - "du har ju tagit det första steget nu, att vara med ..."

Nu vet jag att det är några som verkligen hittat kärleken i dessa dejtingprogram - i hela världen, för progammen finns ju över allt.... så jag ska inte säga att det inte går men jag har ändå mina tvivel på att det är så jäkla enkelt. Det måste vara jätte svårt att under omständigheter som programmen ändå är - kameror som följer en, många som försöker få uppmärksamheten från samma person... tävlandet som det ändå blir. Det är ingen naturlig situation, så hur ska man kunna koppla av o våga vara sig själv visa vem man är ... det är väl därför så många förhållanden som ändå startas upp rinner ut i sanden när vardagen knackar på. Men visst det sker ju även när man träffar någon på annat sätt också.

Tänker på när jag sett något amerikanskt avsnitt av Bachelor o någon tjej röstats ut o dom åker gråtandes därifrån... dom var ju så kära, dom fattar inte.... Det blir så patetiskt... det är väl inte så djupt när man precis träffats o det kan inte ha funnits någon kemi, att det klickade om man väljs bort. För mig blir det mer ett uttryck för att man just blivit bortvald, inte att det finns några känslor av typen äkta kärlek som slagit till - det måste man vara två om ....Jag tycker att alla som ställer upp som sökande o alla som sänder in brev o kommer med i programmen är otroligt tuffa - att visa upp sig så, en ändå väldigt privat o sårbar sida av sig själv... Jag skulle aldrig komma på tanken - för jag tycker det är just så privat o inget jag vill tävla om, vill visa upp för massor av tittare o sen att tv, vinklar det dom vill framhäva när dom klipper ihop avsnitten - vem säger att man visas upp som den man verkligen är???

Nu har jag då sett (ärligt mest hört) programmet där alla årets bönder presenteras o jag är imponerad över alla unga killar och tjej, som har sina egna gårdar o haft dom i flera år, tagit över o driver gården framåt. Helt otrolig drivkraft måste jag säga.

Kommer jag titta på programmet när det sänds??? Antagligen inte, kanske som tidigare, några minuter här o där när tv´n är på en kanalen så programmet går i bakgrunden, men kommer inte välja att titta.

Men jag fascineras över att så många vill vara med...


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Önskar dig en härlig Påskhelg
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Önska dig detsamma 😊
nouw.com/itismadeby