Bloggutmaning dag 24 - 25 - 26 - 27

Irriterande att inte bloggen fungerar som den ska o jag har tappat lusten – men så fördriver jag lite tid – skriver allt i ett word o får köra markera, klipp o klistra... * suck *. Tar alla missade utmaningar för att hinna i fatt mig...

Och nu blev jag ännu mer irriterad, försöker mig på klipp o klistra – går bra med första o andra delen... sen så försvinner alla annan text när jag publicerat.... * tung suck *

Får väl göra så här då... inte för att jag tycker det blir bra eller att jag ens vill ha det såhär.... men då har jag lagt ut det jag tänkte ialla fall....

Idag visar jag er min middag i text & bild. - Bloggutmaning dag 24

En enkel dag med rester som middag. Jag köper då o då mat på Chop Chop, äter upp ”köttet” ena dagen o sen spar jag dom stekta grönsakerna till dagen efter.

Grönsakerna värmer jag upp o blandar i lite sambal, blandar dom med lite annat som jag har hemma – denna gång blev det kokta ägg o en halv fralla som blivit lite för torr, gjorde små bitar av den o stekta dom frasiga. Enkelt o snabbt o jätte gott.

Senaste gången jag åt på restaurang var. - Bloggutmaning dag 25

Det var den 16 april, tisdagen för april då vi samlas o skrattar på musikquizen, det är ju alltid buffé först, antar att det räknas som restaurang även om det är en pub. Men en ren restaurang då var det veckan innan den 10e som vi var ut o åt, samma där vi är ett gäng från jobbet som tar oss ut då o då när vi är lediga samtidigt.

När plockar du fram vårkläderna? - Bloggutmaning dag 26

Jag har ingen större skillnad på det där med kläder för olika årstider – ialla fall inte från vinter till vår, det är nog mer att jag slutar använda dom tjockare tröjorna o jackorna.

Senaste gången jag fikade var? - Bloggutmaning dag 27

Igår kväll faktiskt, på jobbet, vi fikade med små super goda kladdkakor – så otroligt goda att jag bara måste måste köpa dom igen.

Vet bara att dom var köpta på ICA o att det fanns flera olika smaker, ja inte på kladdkakan, men kakorna, det fanns mazarin bland annat..

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer