Berättelsen om när jag gjorde bort mig senast… - Bloggutmaning juni dag 19

Skönt regn under natten - skönt lugnande ljud att höra det småsmattra mot fönster o asfalten.


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 18. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Det var längesedan jag gjorde bort mig riktigt ordentligt - men jag känner att jag nog gör bort mig dagligen i liten skala.... det är alltid något som man gör eller säger som blir totalt fel ... som att sitta o tänka på annat o inte hänga med när dom man sitter o pratar med har bytt samtalsämne o man gör ett inlägg - men det är om det man pratade om tidigare.... ophs....

Att göra bort sig behöver inte alls innebära att man gör ett misstag - men oftast så är det väl så att det på sätt o vis kan kännas så, vara så o det bästa är att skratta åt sig själv.... o ta det som en lärdom att alla kan vi göra bort oss, det kan ske saker precis när som helst o man ska inte skratta åt någon som gör bort sig - men man kan om det är en sådan situation skratta med ....Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Känner igen mig en del där 😉 *ler*
Vi är lite lika på den fronten *ler*
Hoppas DU får en Fin onsdag<3
Kramar
nouw.com/by_anniess
itismadeby
itismadeby,
*ler* ja vi är nog det. Fick en fin onsdag 😊 Kramar <3nouw.com/itismadeby
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229