Berätta om något roligt som hände 2020 - Bloggutmaning 30/12-2020

Listor o Utmaningar

Det går nog nu med all säkerhet säga att vi här hos mig inte fick någon snö denna vinter på den här sidan av nyåret. Synd... o nu behöver det heller inte komma någon, vilket det säkert gör... i feb/mars o ligger kvar till midsommar - minst :)


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

Det har hänt mycket som är bra under året o det är just dom här bra sakerna som jag tänker ta med mig vidare.
Visst det har varit ett speciellt år, det har varit på vissa sätt ett jobbigt år. Men att se människor kreativitet för att ändå klara av att hålla kontakten, göra saker tillsammans - det värmer ens hjärta.

Jag är glad att jag fick möjligheten att hjälpa till genom att köra en av specialbilarna för corona-transporter. Det kanske låter som något man inte ska vara glad över - nej jag är inte glad att det ens har blivit nödvändigt - men nu kom panemin o jag är glad att jag både kunde hjälpa till men även fått träffa på så många som blivit drabbade, märka av den positiva inställningen dom haft till livet o framför allt vården. Det är lite för ofta det negativa tar över o visas utåt även om det är fler positiva.

Jag är glad att jag hittade ett nytt boende som jag nu håller på att boa in... även om allt tagit mer tid än tänkt - så tänker jag stanna kvar vid glädjen o tacksamheten att jag fick den här lgh.

Jag hade roligt dom veckorna jag hade semester men istället koorinerade tågstopps bussar - så skoj att träffa dom människorna som kör dessa bussar - helt underbara bekantskaper.

Det var en jätte trevlig, rolig o avkopplande helg när jag träffade gamla vänner i Tidaholm...

Ja det var några av alla dom saker som jag faktiskt tycker har varit positivt detta år... jag känner inte att 2020 varit ett så hemskt år som så många vill ha det till... om man letar så hittar man även bra saker som skett.

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
itismadeby
itismadeby,