Båtfärd på sommaren är något jag… - Bloggutmaning juni dag 4

Seg, lite tappat lusten-känsla här på morgonen... men antar att det är lite vädret som har en del med det att göra.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 4. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Båtfärd i sommar... beror ju på vad man menar med båtfärd. Jag kommer inte ro i en eka, jag kommer inte heller segla iväg över det blå... Inte heller få en lyxfärd i en yacht, visst drömmen vore en västindien kryssning, men det kommer heller inte ske under denna sommar, det vet jag helt säkert. Även om jag hade lite planer på att just ta min semester på ett kryssningsfartyg, men det får skjutas lite på framtiden.

Däremot kommer jag ta mig en dygnskryssning minst en gång i sommar - med syrran finns redan planerat - vi ska bara vara o koppla av. Det blir en tur med Cinderella - det räknas ju som båtfärd det med :)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog & doula
Låter helt rätt 😃. Att kryssa är också att åka båt och vad man lägger i ordet båt är en fri tolkning 😊www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Ja man guppar ju runt på vattnet i något som flyter ialla fall 😊 nouw.com/itismadeby
Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,
Att byta bara miljö från vardagen och komma iväg på lite skojigheter är aldrig helt fel och dessutom är det otroligt vackert omkring havet såhär års 😊 nouw.com/dontworrybelikeheidi
itismadeby
itismadeby,
Ja verkligen, det är inte fel att unna sig det då o då... lite skojigheter 😊nouw.com/itismadeby
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229