Att gå till tandläkaren är något jag… - Bloggutmaning juni dag 20

Listor o Utmaningar

Man går o lägger sig till en grå regnig kväll, vaknar upp till en dag med fågelkvtter o en dundrande huvudvärk. Ingen bra start på dagen men hoppas att det går över o att vädret är ett löfte om hur midsommaren kommer att bli. :)


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 18. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Ja varför skulle dagens utmaning vara roligare tanke än huvudvärken jag vaknat med? Det var länge sedan jag hade sån här huvudvärk, men föredrar ändå den framför ens tanken på att gå till tandläkaren. Det är tillsammans med "sprutor" är bland det värsta jag vet, det gör mig paralyserat rädd.

Ändå var faktiskt mitt första jobb efter skolan just hos hos privat tandläkarna på orten.
Först var det som tandsköterskeelev o det fanns tankar på att söka utbildning för att bli tandsköterksa - men kom snart på att det inte var ett yrke för mig. Men jag trivdes med tandläkarna o tandsköterskorna så jag var kvar där något år. Jobbade som elev första halvåret med elevlön (o den är inte hög den inte) men sen fick jag en normal lön o jobbade som... ja vad jag nu ska kalla att jag var då jag inte var utbildar - men jag gjorde ju allt som en tandsköterska gjorde så....
Men min tandläkarskräck botades inte.

Så jag väljer istället att tänka på dagens fina start när det gäller vädret, ser det som ett löfte om ett fint midsommarväder. Ler lite åt en av dom sötaste björnar som finns o tänker fortsätta dagen på samma sorglösa sätt som han, och glömma bort tandläkare ...


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer